Макаронс – маленькі капризулі, що вимагають дотримуватися багатьох нюансів під час приготування. Дізнайся всі секретики і приготуй вишукані десерти на власній кухні.
В текстових матеріалах ти знайдеш:
🔸перелік необхідного обладанання, інвентарю та інгредієнтів для приготування макаронс
🔸рецептура мигдалевих кришечок на італійській мерензі
🔸покроковий текстовий опис приготування кришечок з усіма нюансами
🔸перелік можливих помилок і способи їх уникнення
🔸рекомендації по зборці та зберіганню
🔸збірка посилань на перевірених постачальників необхідних інгредієнтів, які можна замовити через інтернет
🔸посилання на інтернет-магазини, де можна замовити необхідний інвентар
Що входить в майстер-клас додатково?
🔸відео процесу приготування кришечок макаронс з коментуванням важливих нюансів
🔸рекомендації по утилізації та переробці невдалих печивок
🔸таблиця з розрахунком собівартості, яку ти можеш адаптувати під себе
Після оплати я надішлю тобі доступ до pdf документу з гайдом, до таблиці з розрахунками та до відео.